Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2005.04.11
 

Reisebtev fra S/Y "Checmate", Venezuela 08.april 2005


Vi har nå kommet til Bahia Redonda i Puerto La Cruz. Nå er vi koblet til strøm og vann og båten har fått seg en grundig vask. Har ikke fått sett så mye av fasilitetene her enda, men det er vel ganske bra etter hva andre seilere har predikert på det skandinaviske nettet på HF-radioen. Det er i allefall ett hotell, et svømmebasseng, en restaurant, dusjer og toaletter her som kan benyttes. Det ligger mange langturseilere her som vi håper å få mere kontakt med etterhvert.

Får kikke litt rundt i morgen.

Skal en utenfor området må en ta drosje på grunn av sikkerhet. Det er litt kjett, men ellers er det bevepnet vakt her rundt marinaen. Kriminaliteten er høy her i området så vi er på vakt.

Vi håper å få til en tur innover i Venezuela før vi tar opp båten og reiser hjem først i mai. Det er to reisebyråer her så vi skal undersøke der etter hvert.

Vi hadde forøvrig en fin stopp underveis hit på ei lita øy kalt Chiguana Segunda hvor det var en fin ankringsplass i ei bukt med sandstrand med en restaurant. Dette var et meget restrektivt naturvernområde og vi måtte be om tillatelse for å gå opp til fyrtårnet som stod oppe på en høyde.

Som på mange andre øyer her i Venezuela er det mye kaktus, men her på Chiguana Segunda var det også en masse iguanere og boaslanger. Iguanerne poserte villig for film og kamera, men boaslangene er verre å få på film.

Vi legger inn flere bilder på www.sy-checkmate etter hvert.

Ha det bra.

Hilsen

Marit og Nils johan