Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2005.04.01
 

Reisebrev fra Margarita, Fredag 1.april.

Vi har ingen aprilsnarr i vårt reisebrev.

Vi har vært i land i dag og skulle shoppe litt i byen Polamar. Det er masse butikker av alle slag, ja så mye at vi ble helt tommelomsk. Visste ikke riktig hvor vi skulle starte, men fikk da omsider kjøpt noen sommerklær til Lavrans og Olav. Får gjøre et nytt forsøk på mandag. Har i allefall sett mange muligheter.

Men vi fikk da klippet oss begge to i en unisex frisørsalong på den mest trafikkerte handlegaten. Det kostet 18000 bolivarer for oss begge, og det tilsvarer litt over 50 norske kroner. Frisørdama skjønte at det også var behov for å stelle litt på øyenbrynene, Marit har også sett dette, men da er det å gå fram på den brutale måten med pinsett og det er ikke gubben villig til å godta.

Drosje til byen kommer på rundt 12 kr, og dette er ingen aprilspøk.

Det er så absolutt behagelig å være norsk oljesjeik her på Margarita. Prisene er visst litt høyere på fastlandet enn her, men ikke mye. Det er også billig å spise ute her, og det er bra mat.

Margarita er et yndet feriemål for mange europeere; særlig italianere og tyskere og på den nordøstlige delen av øya er det en masse fine laaange kritthvite strender med hoteller og et mere "jet-set"-liv enn her på lesiden av øya hvor det er en mere avslappet livsstil.

Ellers har det vært en varm og fin dag her sør i Karibien.

Hilsen

Marit og Nils Johan på " Checkmate"