Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2005.03.11
 

Reisebrev 3 fra Trinidad

11.03.05 Trinidad, Scotland Bay

Etter å ha ligget 11 døgn i havn i Chaguaramas med temperaturer opp mot 40 gr.C og ingen vind, var det befriende å komme ut fra havna og kaste anker igjen i Scotland Bay. Her er det også en liten bris som svaler litt, og så er det bare å hoppe i sjøen og ligge der å høre på brølapene og fuglekvitteret oppe i jungelen som omkranser bukta. Her er tett vegetasjon med mange slags trær. Noen har fargerike blomster i rødt/oransje og lilla. Disse brølapene er vanskelig å få øye på for de er så skye, men de høres godt. Sjøtemperaturen er fortsatt over 29 gr.

Arbeidet med Biminien, solseilet, vårt er godt i gang, så vi håper det blir ferdig uti neste uke. Halve prisen i forhold til Norge og Europa. Vi går inn til brygge igjen over helga for å få den montert, og for å gjøre oss klar for å dra til Los Testigos.

Her er det mange som tar opp båtene sine og reiser hjem for sommeren. Det skal også den danske båten "Dennvi" som vi har hatt mye kontakt med flere ganger. De tar opp båten på tirsdag og reiser hjem i slutten av mars, men i kveld er vi innvitert om bord til dem til en liten "pinne". Det blir hyggelig for vi har jo felles kjente blandt båtfolket.

En varm vårlig hilsen fra oss på "Checkmate".

Marit og Nils Johan