Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2005.03.06
 

Reisebrev 2 fra Trinidad

Nå har våre gjester fra Ringebu reist hjem og er vel i ferd med å avvikle world cup i Kvitfjell. Her i Trinidad er det drepende varmt for tiden. Vi har målt nærmere 40 gr.c. Det gir god omsetning av vann og øl både i butikkene og barene. Ellers er det billig å spise ute her. Det lønner seg nesten ikke å kjøpe inn for å lage mat selv. Full frokost med kaffe og juice innkludert koster 20 kr. Middag ligger også under 100 kr hvis en ikke skeier ut med dyr vin. Vin er forholdsvis dyr her men slår ikke de norske prisne.

Vi har bestilt ny bimini ( solseil) som er fastmontert på båten, men det tar et par uker før den blir ferdig. En "rastakar" er i ferd med å slipe dørkplatene nede i båten, så nå blir " Checkmate " nesten som ny inne. Utvendig oppussing får bli i Venezuela.

Chaguaramas, hvor vi er nå, var en stor base for amrikanerne under krigen (ca. 30.000 soldater), og det var mange skipsverft her. Nå er området nasjonalpark og det har nå blitt en fin plass for lystbåtflåten her. Her er det mulig å få hjelp til det meste til rimelige priser. Her er det også mange som setter båten på land for å reise hjem i perioder. Trinidad ligger utenfor Hurricane-beltet så båtene står trygt her.

Vi skal ta en runde se oss omkring også, men når det er så varmt er det best å gå sakte. Det er en golfbane i nærheten så vi regner med å kjøre en runde der. Her bruker alle golfbiler; det blir for varmt å gå.

Det blir mere lufting når vi kommer på sjøen igjen. Men det er jo dette vi søker til, så vi får ikke klage.

Håper alt står bra til oppe i høge nord; det kunne vært morro å fått en mail i ny og ne for å høre om tingenes tilstand !!!!!!

Hilsen

Marit og Nils.