Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2005.02.26
 

Reisebrev fra Trinidad.

Vi er nå kommet til Trinidad og regner med å bli her noen uker. Vi skal få laget en del utstyr til båten. Her er det mange profesjonelle firmaer som står til tjeneste. Timelønna ligger i området 12 - 15 kroner så her er det rimelige tjenester.

Vi har nå besøk fra Ringebu ombord. Anne Marie og Victor kom ombord på Tobago og skal reise hjem fra Port of Spain på tirsdag.

Vi ankret først i Scotland Bay som ligger like ved Boca de Monos eller Dragens Munn som stredet mellom Trinidad og Venezuela heter. Ei lun bukt med mangroveskog helt ned til sjøen. Her er det et yrende fugleliv med papegøyer og mange slags ukjente fugler for oss. Vi hørte også brølaper som det finns mange av, men de er nokså sky så de er vanskelig å få øye på.Det er visst også mulig å gå seg på en boa constrictor ( kvelerslange ) hvis en tar en tur i land, men blir de skremt så angriper de så det kan jo være en tvilsom opplevelse, i verste fall den siste.

Vi hadde fine dager på Tobago med glassbunn båt ute på Boco Reef og snorkling i Mt.Irvin bay. Her ligger også en flott golfbane og hotell. Det ble desverre ingen tur på golfbanen for Nils har så vond albue, men vi spiste lunsj på klubbhuset, så vi fikk da sett litt. Den så veldig bra ut, og beliggenheten var eksotisk. Det var ikke noen upris hvis en skulle spille heller, og ikke noe problem å få spilletid. Men det får bli en annen gang.

Her på Trinidad ligger det mange skandinaviske båter som har vært her i mange år. Det er hvist lett å " gro" fast her. Håper ikke det skjer med oss. I kveld er vi bedt med på jazzkonsert. Det blir sikkert ok.

Hilsen

Marit og Nils Johan