Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2005.01.21
 

21.01.05

Vi har nå kommet til Bequia igjen. Vi hadde et fint opphold på Martinique selv om det var en del regn. Tanna til Nils ble bra.

Vi var mye sammen med Tomas og Pernilla  på den svenske båten "Tingeling" som også seilte ARC. Vi lå ved siden av dem i Las Palmas. De hadde med to barn på 6 og 3 år. Tim på 3 år var nesten på gråten da vi dro. Vi hadde 3 dagers stopp i Rodney bay for å vaske båten og handle litt. Der traff vi igjen den norske båten " Marita II " som også seilte ARC. Det hadde roet seg mye i Rodney bay nå. En del båter, men ikke så hektisk som da ARC flåten kom inn. Nå planlegges nok neste ARC seilas. Tiden går veldig fort.

Nå har det blitt vanlig caribbien vær igjen. Det har vært veldig varmt de siste dagene. Det har vært lite vind også, og da blir det varmt. Bequia er en svært trivelig øy som har det meste en trenger. Ikke store og prangende butikker, men her er masse koselige restauranter, noen har også internett tilgang, og til dere som var med oss her for 14 år siden og spiste pizza, så kan jeg fortelle at den restauranten er fortsatt still going og pizzaen smakte like godt. I helga skal det være jazz og blues festival her, så vi får prøve å få med oss litt av den. Vi blir nok her til over helga.  Her i Bequia er det flere norske båter som vi har kontakt med som også skal sørover. Det er veldig hyggelig å treffe igjen de båtene vi ble kjent med på ARC seilasen. De fleste skal seile hjem til sommeren. Vi seiler nå vidre sørover i Grenadinene til Tobago hvor vi skal treffe Helen og familie og min søster. Når de har reist får vi besøk av venner fra Ringebu. Det ser vi fram til.

Hilsen

Marit og Nils