Reisebrev\2004.10.08\index.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  S/Y Checkmate - Beneteau First 43.5                                                                   Skipper: Nils Todal , mail: la8oja@winlink.org


2004.11.10
 

Forberedelsene til ARC er i full gang.

Nå er vi kommet ordentlig i gang her nede. Kjell har vaert på LasPalmas i over 2 uker allerede, mens vi dro hjem. Etter 3 uker hjemme medbesøk til barn og barnebarn er vi nå kommet tilbake til Las Palmas. Det var godt å ta en tur hjem, men det er også deilig å komme tilbake.Særlig merker vi forskjellen i temperaturen. Her her det nå 25 grader, men de siste dagene har det vært enkelte regnbyger.

(klikk på bildene for full størrelse)

I går var vi på velkomstparty for ARC seilasen. Det var en flott kveld hvor vi traff mange kjente. Det er utrolig hvor fort man blir sveiset sammen. Litt over 100 båter er ankommet og nye kommer hver dag. Totaltblir det over 200 båter med på turen over til St. Lucia.

Vi er godt i gang med forberedelsene. Det er mye som skal ordnes og det er lange avstander å gå mange ganger . Vi har startet provianteringen,i morgen skal vi delta paa flere kurs, samtidig som det skal være sikkerhetsklarering av båten. Mye må huskes på og alle er litt spendte.

På fredag skal det være stort rakefisk lag i Checkmate. Det gleder vioss veldig til. Da kommer venner og kjente fra et par av båtene vi erblitt kjent med.

En liten og travel hilsen fra Nils, Marit og Kjell